🔤 MyPup Code

Wanneer je een MyPup account aanmaakt, ontvang je een unieke MyPup aflevercode. De MyPup aflevercode is terug te vinden wanneer je inlogt op www.my-pup.com en in de MyPup app. Je ontvangt de MyPup aflevercode ook per e-mail bij het aanmaken van je account.

Deze aflevercode is voor iedere gebruiker verschillend, en wordt door MyPup gebruikt om te herkennen dat een pakket voor jouw is. Helaas is het niet mogelijk om je MyPup-code aan te passen.

Vul deze MyPup aflevercode in bij het plaatsen van je bestelling, je vult de code als volgt in, bijvoorbeeld:

Voornaam:
MYPUP ABCDEF

Achternaam:
GHIJKL