🚪 Toegang tot publieke Pick Up Points

Hoe krijg ik toegang tot de locker in een publiek Pick Up Point?

Als jouw pakket wordt afgeleverd bij een publiek Pick Up Point dat zich achter een gesloten ingang bevindt, ontvangt je een e-mail met een QR-code die je kunt gebruiken om de toegangsdeur te openen.

Om de toegangsdeur te openen kun je de QR-code voor de scanner naast de deur houden. Als de scanner je code niet automatisch detecteert, tikt je op het scherm van de scanner om deze te activeren.

Er verschijnt een groen vinkje. Je kunt nu de voordeur openen om toegang te krijgen tot het Pick Up Point en jouw pakket op te halen of af te leveren.

Aals de QR-codescanner je QR-code niet registreert, gebruikt dan de pincode van je locker om de voordeur te openen.