🚫 Pakket op verkeerd adres bezorgd

Om MyPup-pakketten in je Pick Up Point te ontvangen, moet je bestelling worden verzonden naar het adres van de MyPup-hub. Je kunt dit adres vinden wanneer je inlogt op de website of in de MyPup app.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd afleveradres heb gebruikt?

Als je pakket op een verkeerd adres is afgeleverd, stuur ons dan een bericht en geef ons de volgende gegevens door:

• Datum van levering:
  • Adres van levering:
  • Tracking nummer of tracking link van het pakket:

We zullen proberen je levering van het verkeerde adres te halen. Zodra we het op de MyPup hub hebben, ontvang je een e-mail van ons. Je kunt het pakket dan die middag in verwachten in jouw Pick Up Point.