🔐 Openen van de kluis

Hoe open ik de kluis?

Nadat je pakket is afgeleverd bij het Pick Up Point, ontvang je een e-mail- en sms-bericht. Dit bericht bevat het kluisnummer en de pincode om het kluisje te openen.

Om de kluis te openen:

1. Voer de pincode in op het scherm van de terminal bij het Pick Up Point, gevolgd door het kluisnummer.
  2. Bevestig door op het vinkje op het scherm van de terminal te drukken.
  3. Het kluisje is nu ontgrendeld. Open de kluis door op de linkerkant van de kluis aan de linkerkant te drukken. Op sommige locaties gaat de kluisdeur automatisch open.
  4. Haal je pakket uit de kluis en sluit de deur.

Je kunt ook de kluisdeur openen met behulp van de MyPup-app. Selecteer eenvoudigweg je pakket en druk op het slotpictogram om het kluisje te ontgrendelen.