🏗️ Aanmaken van account en start MyPup

Hoe begin ik met het gebruiken van MyPup?

Stap 1: Account Aanmaken

1. Ga naar www.my-pup.com/users om te beginnen.
  2. Klik op de "Aanmelden" knop.
  3. Vul je gegevens in
  4. Controleer jouw e-mail inbox om jouw account te activeren.

Stap 2: Pick Up Point selecteren

1. Klik op de activatielink en log in met jouw inloggegevens
  2. Vul je contactgegevens in zodat je een melding krijgt wanneer je een pakket ontvangt
  3. Kies jouw Pick Up Point uit de lijst, je kunt ook het adres invoeren om het juiste Pick Up Point te zien

Je ontvangt nu jouw persoonlijke MyPup aflevercode per e-mail. Je kunt deze code ook zien wanneer je inlogt op de MyPup website en in de MyPup app.

Noteer deze code; je zult deze gebruiken voor toekomstige bestellingen.