↩️ Pakketten retourneren via MyPup

Je kunt eenvoudig pakketten retourneren via het MyPup Pick Up Point. Dit kan kosteloos als je al een (retour)label hebt. Zorg er wel voor dat je het verzendlabel aan het pakket bevestigt voordat je het in het Pick Up Point plaatst.

Om een zending te retourneren, moet je deze registreren via de MyPup-app of -website.

1. Ga naar Pakketten en klik op Verstuur
  2. Vul de bestemmingsgegevens in en geef aan of je al een verzendlabel hebt.
  3. Vul de pakketgegevens in en eventueel een referentie (bijvoorbeeld een trackingnummer)
  4. Je krijgt een unieke pakketcode te zien (bijvoorbeeld AB-12), schrijf deze code op je pakket.
  5. Klik op Volgende om een kluis te reserveren om het pakket in te plaatsen.
  6. Je ontvangt nu een kluisnummer en PIN waarmee je de kluis kunt openen om je pakket af te geven.

MyPup zal het pakket uit de kluis halen en het verzenden met de desbetreffende koeriersdienst. Retourzendingen met een label worden binnen drie werkdagen overgedragen aan de desbetreffende koeriersdienst.

Let op: De aflevercode is slechts 24 uur geldig. Als je het pakket niet binnen deze tijd in de kluis hebt geplaatst, moet je de zending opnieuw aanmelden.

Let op: Retourzendingen met een label worden verzonden met de desbetreffende koeriersdienst en niet door MyPup. Het gebruik hiervan is op eigen risico. Meer informatie over de zending kun je vinden op de website van de desbetreffende koeriersdienst.