🤝 Doorgeven aan een andere gebruiker

Met MyPup kunt je het Pick Up Point gebruiken om een item door te geven aan een buurman of collega. Perfect voor als je niet met elkaar kunt afspreken. Om een item over te dragen:

1. Navigeer naar Pakketten in de MyPup-app
  2. Selecteer Overhandigen
  3. Selecteer de grootte van het kluisje dat u wilt gebruiken
  4. Typ de gegevens van de ontvanger in. Dit kan de naam van de ontvanger zijn, hun e-mailadres of hun MyPup aflevercode. De ontvanger moet zijn account hebben ingesteld op hetzelfde Pick Up Point als jij.
  5. Voer een beschrijving of referentie van het item in
  6. Tik op Aanmaken

Je ontvangt nu een lockernummer en pincode. Voer dit in het Pick Up Point in om het voorwerp af te leveren. De ontvanger krijgt onmiddellijk de code en het lockernummer nadat je het voorwerp hebt afgeleverd.

Let op: een overdracht van een item is alleen mogelijk als zowel de afzender als de ontvanger hun account hebben ingesteld op hetzelfde ophaalpunt.